Bio Ricínový olej

Kód: 727/100
Novinka Suchá a problematická pleť
6,90 € 6,90 € / 100 ml
Skladom (100 ks)
ml
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
9.8.2022
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Suchá a problematická pleť, Prírodná kozmetika, 100% organické oleje, Na akné, Na atopický ekzém, Na jazvy, Na masáž, Na psoriázu, Na tvar, Na vlasy, Na vrásky, Nechty

Ricínový olej sa získava z ricinovníka, ktorý rastie najmä v tropických a subtropických oblastiach. Je to jednoročná rastlina. Jej plody sú síce jedovaté, ale olej získaný z týchto plodov je vnímaný v biokozmetike ako zázrak. Z plodov ricinovníka sa za studena lisuje olej. Ricínový olej hĺbkovo hydratuje vysušenú pokožku. Vhodný je na suchústarnúcunamáhanú pleť. Použiť ho môžete na regeneráciu a hojenie jaziev, ale aj na čistenie pleti olejovú metódou. Ricínový olej je vhodný tiež k podpore rastu rias, obočia, nechtov, k vlasovým kúram a liečbe bradavíc. Spevňuje vlasy, zaceľuje rozdvojené končeky a redukuje výskyt lupín.

 

 

Ricínový olej je olej získaný za studena zo semien ricínu obyčajného (Ricinus Communis). Má vysoký podiel kyseliny ricínovej, ale obsahuje aj kyselinu olejovú a kyselinu linolovú, ktoré majú pozitivne účinky na pokožku.
Účinky :
– má hydratačné a regeneračné účinky, vďaka vysokému podielu kyseliny ricínovej, ktorá viaže vlhkosť v pokožke,
– vhodný na suchú pokožku, pretože ju dostatočne zvláčňuje.
– vhodný na ošetrovanie bradavíc, jaziev a akné,
– blahodarne pôsobí na rast a kvalitu vlasov,
– podporuje rast a hustotu obočia,
– zlepšuje pevnosť nechtov, pomáha zabraňovať ich lámaniu,
Olej je veľmi hustý, preto je vhodné riediť ho s inými olejmi. V kombinácii s inými kľúčovými olejmi (baobabovým, nimbovým, moringovým) sa používa k výrobe mydiel. Pridaním ricínového oleja je možné dosiahnuť krémovejšiu penu alebo zosvetliť farbu mydla (v kombinácii s kokosovým olejom dodáva mydlu belosť).

Zloženie: 100% Ricinus Communis Seed Oil

Skladovanie:  skladujte na tmavom a chladnom mieste pri izbovej teplote. Pri nižších teplotách olej tuhne, čo ale nemá vplyv na jeho účinky. Po otvorení spotrebujte do 3 mesiacov.

Kvalita: 100% organický produkt, lisovaný za studena, pochádzajúci z ekologického hospodárstva.

Upozornenie! Nevhodný na vnútorné užívanie.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie